Aktuální sněhové zpravodajství La Parva

Sněhové podmínky ve středisku La Parva nahlášené 04. čvc: La Parva uvádí 35cm sněhu na sjezdovkách a 12 z 15 vleků v provozu. Přinášíme sněhové zpravodajství, na kolika sjezdovkách se lyžuje, kolik vleků je v provozu, kdy naposledy sněžilo, kolik sněhu napadlo a jaké je počasí. Sněhové podmínky jsou zaznamenávány jen během lyžařské sezóny.
La ParvaOtevřeno

Nový sníh

      
0cm0cm0cm0cm0cm0cm

Údolí

35cm
Technicky upravený sníh

Vrchol

125cm
Technicky upravený sníh

Množství vs průměr

64%
oproti průměrným 55cm za 04. čvc
Vleky
12/15 v provozu
Otevřené km
13 km v provozu
Otevřené sjezdovky
13/40 v provozu
Otevřené sjezdovky
33%

Profil střediska

hero
18. čvn
Plánovaný start sezóny
05. říj
Plánovaný konec sezóny
La Parva je vyhlášený skiareál v srdci andského masivu Tres Valles, který se nachází nedaleko Santiago. Díky své strategické poloze v horském regionu a v blízkosti slavného pohoří poskytuje La Parva autentický zážitek z lyžování za podmínek, kdy se mísí kvalitní prašan s neustálým přísunem prachového sněhu. Skiareál se rozkládá na 1 300 ha a je vybaven 98 sjezdovkami obsluhovanými 16 moderními vleky, což dohromady tvoří 50 km upraveného sjezdového terénu. Základna se nachází ve výšce 2 430 m, zatímco vrchol dosahuje 3 333 m, což vytváří vertikální rozdíl 903 m. Sjezdovky jsou rozděleny tak, že 17 % je určeno pro začátečníky, 17 % pro mírně pokročilé, 32 % pro pokročilé a 34 % je vhodných pro experty. Navíc je k dispozici sněhová výroba, která zajišťuje stabilní podmínky i při nižších přirozených srážkách. Přátelská atmosféra, kvalitní infrastruktura a vyvážené rozdělení sjezdovek dělají z La Parva ideální cíl pro rodiny, páry i větší skupiny. Skiareál nabízí nejen skvělé podmínky pro výuku a bezpečnou jízdu, ale i dynamické, technické tratě pro zkušené lyžaře, čímž se stává atraktivním místem pro všechny, kdo hledají vyváženou kombinaci zábavy a výzvy v nádherném horském prostředí.

Naplánuj si pobyt

Skiareály v okolí

Copyright © 1995-2025 Mountain News LLC. Všechna práva vyhrazena.