Sněhové zpravodajství: Kde si zalyžujete a kolik je sněhu

Newsroom Lyžařské zpravodajství Sněhové zpravodajství: Kde si zalyžujete a kolik je sněhu

Z našich sněhových zpráv se dozvíte, jaké jsou sněhové podmínky ve skiareálech a jaké jsou předpovědi počasí pro lyžaře na nejbližší dny.

Reportéři OnTheSnow monitorují množství sněhu a nové sněžení v přibližně 2 000 skiareálech po celém světě sedm dní v týdnu a 24 hodin denně. To vše proto, abyste si mohli ověřit, kde najdete nejlepší podmínky pro lyžování, než vyrazíte na lyže.

Během lyžařské sezóny vydáváme každý týden pravidelný souhrn lyžařského zpravodajství, kde zjistíte, kolik je kde sněhu, jaká je situace v lyžařských střediscích, kde sněžilo, které skiareály jsou v provozu a jaké jsou předpovědi počasí na nejbližší období. Najdete zde kompletní soubor informací, které vám pomohou rozhodnout se, kam vyrazit na lyže.

logo OnTheSnow

Vývoj počasí a pravděpodobnost srážek na horách v nejbližších dnech zobrazuje model od windy.com. Interaktivní mapu spustíte kliknutím na červenou šipku v levém spodním rohu mapy »

Lyžování v Česku

Sněhové podmínky na českých horách se zlepšují, s nástupem února konečně i vydatně sněží. Pololetní prázdniny na horách by tak rozhodně měly stát za to!

 

Lyžování na Slovensku

Sněhové podmínky na slovenských horách jsou velmi podobné těm našim. Množství sněhu je sice menší než v minulých sezónách, a na provozu středisek se podepsala lednová obleva, ale poslední dny s četným sněžením hrají lyžařům do karet. Podmínky pro lyžování na Slovensku jsou dobré.

▶️ ️Podívej se na sněhové podmínky na Slovensku »

 

Lyžování v Alpách

Lyžování v Rakousku

▶️ Podívej se na sněhové podmínky v Rakousku »

 

Lyžování v Itálii

▶️ ️Podívej se na sněhové podmínky v Itálii»

 

Lyžování ve Francii

▶️ ️Podívej se na sněhové podmínky ve Francii»

 

Lyžování ve Švýcarsku

▶️ Podívej se na sněhové podmínky ve Švýcarsku »

 

Kolik sněhu je v Alpách

Kolik sněhu aktuálně leží na horách? Barvy na interaktivní mapě se mění podle množství sněhu – od fialové přes zelenou a oranžovou až po červenou a růžovou. Čím větší vrstva sněhu, tím výraznější barvu na mapě vidíte.

Zdroj: windy.com

 

Otevřené skiareály: Kde se lyžuje

 

Jaká je předpověď počasí v Alpách na nejbližší dny

Vývoj počasí a očekávané množství nového sněhu v nejbližších 3 dnech zobrazuje model od windy.com »

Sdílej:
Copyright © 1995-2024  Mountain News LLC.  All rights reserved.